Detalii oferta 
 
Oferta / Zona turistica:Cazare Pascoaia
Nume Unitate:Casa de Vacanta
Localitate:Brezoi
Judet: Valcea
Tip Unitate:Casa de vacanta
Clasificare:3 Stele
Numar Camere:5 camere
Numar Locuri :10 locuri
Descriere - Facilitati : Casa de vacanta e situata la poalele muntilor LOTRU, pe malul raului cu acelasi nume la 40 de km de Rm Valcea.Poate fi punctul de plecare pentru numeroase trasee turistice marcate ce strabat muntii Lotrului, Capatānii si masivul Cozia.
Casa este inconjurata de paduri si vai īn care sunt raspīndite sate sau locuinte sezoniere - asa numitele « odai » care pastreaza īnca izul arhaic al vietii taranilor din zona montana si submontana. Īn paduri pot fi īntīlnite frecvent toate speciile de vānat mare de la noi din tara: urs, lup, mistret, cerb, caprior, capra neagra, rās.
Clima generoasa, montana, cu aerul curat, lipsita de vānturi puternice, de zile caniculare, sau de geruri naprasnice, constituie un foarte bun remediu īmpotriva surmenajului si stresului cotidian.
Punctul de atractie este cadrul natural care imprejmuieste casuta de vacanta intr-un spatiu generos de verdeata si padure.
Casuta de vacanta este ideala pentru grupuri care doresc sa-si petreaca o vacanta linistita intr-un cadru natural mirific.
Casa de Vacanta "Seasons" dispune de:4 dormitoare duble,3 bai,2 balcoane, un living generos,bucatarie cu toate utilitatile,gratar,incalzire centrala,cablu tv si tot ce e nevoie pentru o vacanta de vis.
Pret :300 RON / Unitate
Adresa Web :
 
Date de contact 
 
Persoana de contact :Simoiu cristian
Localitate :Rm Valcea
Judet :Vâlcea
Telefon :0741-049.669
Email :Contact via e-mail
 
Data inscrierii 
 
Data inregistrarii :05-11-2007 10:39:49
Data expirarii :04-11-2008 10:39:49
 
Vizite contorizate 
 
Numar vizite :2474
Fotografia 1
Fotografia 1
Fotografia 2
Fotografia 2
Fotografia 3
Fotografia 3
 
Powered by TNet