Detalii oferta 
 
Oferta / Zona turistica:Cazare Brasov
Nume Unitate:Pensiunea Gallery
Localitate:Brasov
Judet: Brasov
Tip Unitate:Pensiune
Clasificare:3 Stele
Numar Camere:6 camere
Numar Locuri :15 locuri
Descriere - Facilitati :Există locuri care te inspiră, unde devii mai creativ, unde îti limpezesti gândurile, te odihnesti mai bine.
Sunt putine aceste locuri si de multe ori nici nu stim cărui fapt se datorează, poate unui somn bun pe un pat confortabil, poate linistii, poate arhitecturii acelui loc...

Te invităm la pensiunea Gallery, poate e unul din acele locuri.
O casă din 1936, total reconstruită în 2007 întrun stil modern, dar păstrând unele elemente arhitecturale ale vechii constructii, cum ar fi de pildă grinzile masive din camerele de la parter. Toate camerele au un spatiu generos si luminozitate pe toată perioada zilei.

Pensiunea Gallery este situată întro zonă linistită si foarte bine pozitionată, la 1500m de gară, la 5 minute de Centrul Civic, cu multe căi de acces.
După o zi plină si un dus fierbinte ai nenumărate optiuni fie alegi să petreci o seară linistită urmărind programul preferat sau citind, savurând bunătătile din minibar, fie cobori la bar pentru băutura preferată sau dacă vrei mai multă distractie poti să alegi dintre localurile aflate întro rază de 200m, cum ar fi restaurant Romantic, night Club Salsa, Club Fashion, toate fiind localuri de top în Brasov.
Dacă esti în călătorie de afaceri ai internet wireless în camere, fax si imprimantă la receptie.
La final o întrebare: Când ai fost ultima dată la o galerie de artă?
Dacă ai fost de curând te felicităm si te invităm si la pensiunea Gallery, care functionează ca si galerie de artă, iar dacă nu ai fost demult atunci te asteptăm cu mare drag la pensiunea Gallery, unde dacă te îndrăgostesti de o pictură poti să o si cumperi, fie s-o faci cadou, fie să-ti decorezi casa sau de ce nu poate fi si o investitie în artă.
Pret :140 RON / Persoana
Adresa Web :www.pensiuneagallery.ro
 
Date de contact 
 
Persoana de contact :pensiuneagallery
Localitate :Brasov
Judet :Braşov
Telefon :0752-221.551 sau 0368-005.040
Email :Contact via e-mail
 
Data inscrierii 
 
Data inregistrarii :17-02-2010 17:05:16
Data expirarii :17-02-2011 17:05:16
 
Vizite contorizate 
 
Numar vizite :1886
Fotografia 1
Fotografia 1
Fotografia 2
Fotografia 2
Fotografia 3
Fotografia 3
 
Powered by TNet